Nieuws is nu gegroepeerd te vinden onder de knop nieuws.
Naast nieuwtjes kunt u nieuwe aanvullingen op deze Website hierdoor sneller vinden.

!!! Er wordt een nieuw Forum gebruikt waarin nu ook de advertenties en toertochten zijn te vinden !!!
 
 
 

De BMW K-serie

(K1 / K75 / K100)

(K1100 / K1200)

door Bert Meijerink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Dit is een niet officiŽle BMW Website

  ©Bert Meijerink 2005

 

Copyright: Op alle elementen, behalve welke d.m.v. een link zijn te downloaden, waarmee deze website is samengesteld rust copyright. Geen van deze elementen, behalve de genoemde downloadbare elementen mag worden gebruikt zonder toestemming van de rechthebbende.

Deze Website is mede tot stand gekomen door een (groot) aantal derden. Het is voor mij ondoenlijk om de herkomst van al dit materaal op orginaliteit te controleren. Mocht u van mening zijn dat enig materiaal (tekst, foto's, adresgegevens etcetera), daar het uw materiaal is, oneigenlijk gebruikt wordt op deze Website laat het mij dan even weten. Ik zal dit materiaal dan zo spoedig mogelijk verwijderen. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor ongewenste links.

Disclaimer: Bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite, is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet geheel correct is, of dat deze na verloop van tijd veroudert. Bert Meijerink of derden betrokken bij de ontwikkeling van deze site zijn dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is van gebruik van informatie, die door middel van deze site is verkregen. De intentie van deze publicatie is om mijn ervaringen kenbaar te maken welke ik heb opgedaan met mijn BMW K1100LT en K75RT.

 
 
OneStat