Biografie

Leden

Projecten in 2004

Bestuur

Contact

Fotoalbum

Kamerkoor Vox Flevium uit Swifterbant is gestart op 1 oktober 1999. Het koor bestaat momenteel uit 21 leden, varierend in leeftijd van 25 tot 65 jaar; dit aantal willen we graag nog wat uitbreiden tot ca. 25 mensen, met name  tenoren zijn van harte uitgenodigd. De wekelijkse repetities vinden plaats op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant.
 
Vox Flevium is een koor met een breed repertoire: van middeleeuws tot hedendaags, van closeharmony tot (modern) klassiek, van gedragen tot uitbundig. Koor en dirigent werken er hard aan om een behoorlijk niveau te bereiken. De leden komen uit diverse plaatsen in Oostelijk Flevoland, de Noordoostpolder en de kop van Overijssel. Dirigent is Herman Kamp uit Kampen. Hij heeft piano en muziekwetenschappen gestudeerd en kan, naast dirigeren, in voorkomende gevallen het koor zelf begeleiden op orgel of piano.
Veelal echter zingt Vox Flevium zonder begeleiding.
 
Vanaf de start in 1999 heeft het koor diverse optredens verzorgd en een aantal eigen concerten gegeven. In het kader van het 40-jarig bestaan van Swifterbant in 2003, is bijvoorbeeld een bijzonder concert gegeven in samenwerking met de Swifterbantse brassband Amor Musae.
 
Kamerkoor Vox Flevium is dus een nog vrij jong koor met veel ambitie en bereidt daarvoor hard te werken, maar is daarnaast ook een leuke, gezellige groep waar mensen, die graag met de zangkunst bezig zijn, zich thuis voelen.
 
Spreekt het bovenstaande je aan, kom dan eens vrijblijvend een repetitie bijwonen. Informatie, ook met betrekking tot boekingen, is in te winnen bij de PR-cie: kijk even onder het kopje Contact.